Nu har man vart och “lärt” sig om hur man beter sig på och runt en truck hela dagen. Faktum är att det jag hade innan, sunt förnuft, var allt som behövdes för att klara provet som hölls i slutet av dagen. Väldigt mycket av det som sagts under dagen kommer jag tyvärr glömma bort, eftersom vi inte fick behålla boken. Jag antecknade somligt, så det kommer jag komma ihåg, men jag hade föredragit att kunna slå upp saker i åtminstone en vecka till. Som om jag hade gjort det, men ändå!

Hade endast ett fel (av 40) på provet, och det var ett fånigt slarvfel. En EU-pall är 80*120 cm! Så, nu har jag skrivit det här också. En del frågor behövde jag iofs utbildningen för att förstå. Det gäller ju att veta vad en person menar när den använder ord som jag skulle använt på ett helt annat sätt. Och mäter man tryck i kilogram nft? Likaså är det inte helt självklart att det har med lasten att göra hur långt bort från gaffelhälen man som max kan lägga tyngdpunkten. Sånt har man lärt sig efter en dag. Test är inte endast till för att testa vad folk kan, utan även till för att testa hur bra de klarar av testet. Det kan låta som att det är samma sak, men när man gått i skola så mycket som jag så vet man att så ej är fallet.