Bakisflyttdag

Bar lite kartonger och möbler, för syrran ska bo hos mor. Som andra också menar så kan man ju vara arbetslös var som helst, och då är det onödigt att betala en hyra i onödan. Tycker dock att det är lite tragiskt att bli av med en så trevlig granne… Men livet går vidare. Hälsa på får hon se till att göra ofta!

För övrigt är man inte till mycket hjälp när man är bakis, även om lite hjälp är bättre än ingen alls. Jerry hade inflyttningsfest igår. Hur trevlig fest som helst. Som det brukar vara med de människorna. Han verkade ha bjudit in halva västerås. Den trevliga halvan. Bara såna människor jag känner mig bekväm med, så jag trivdes. =) Neggard sa snälla ord om mina skrivfärdigheter, vilket var trevligt. Fast nu får man ju nästan prestationsångest när man ska skriva…

På eftermiddagen idag blev det pizza och filmtittning. Contact. Jag vet inte om filmen gjorde så jag tänkte en massa eller om jag bara var i det tillståndet. Men det var jag iaf. Kom fram till att det finns två sorters människor; de som söker utåt och de som söker inåt. En del (syrran är ett exempel) vill resa och se en massa saker. Upptäcka. Andra (typ jag) vill upptäcka saker om sig själva. Försöka förstå hur världen fungerar genom att först förstå hur man själv fungerar. Frågan är väl egentligen vad alla människorna är ute efter. En del kanske inte söker alls. De är nog lyckligast.

Flattr this!

En kommentar till “Bakisflyttdag”

  1. Eller så gör man som mig, tänker innåt på saker utanför.. FAN KAN INTE SKRIVA SVIDONEN DÖDAR MIG..

    nejfan, detta får ge sig.. får försöka skriva i morn på jobbe iställe då inte hela universum vill suga blod från mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.