Mat

Jajustja! Jag måste ha gått upp ett gäng under helgen oxå, för Mickes kära mor undrade ”E ni hungri?” HELA tiden, och sedan bjöd hon på nånting jättegott varje gåg, som man inte kunde stå emot… Självdisciplin har aldrig varit min starka sida, och jag r uppfostrad att tacka och ta emot när någon vill bjuda på något. Eler så beror just det inte på min uppfostran. Kan ju inte skylla allt på det! =) Faktum är att jag har bestämt mig för att inte skylla mina egenskaper på något, utan bara förklara dem. Sen är det ju faktiskt upp till mig att vara den jag vill vara, vem det nu är. Sen kan det ju vara olika svårt av olika anledningar, men det är ingen annan som kan ställas till svars för en vuxen människa, om man tänker efter.

Flattr this!

2 reaktioner till “Mat”

  1. Alltså, hahaha. Mickes morsa bjuder ju på mat i sånt tempo att man blir orolig om hon ska hänga en i takbjälkarna och slakta en. Man blir gödd som värsta gåsen.

    När man är hos hans päron så är det garanterat att man aldrig är hungrig.

  2. Ja, jag märkte det! =) Syrran analyserade: ”Hon kanske vill bry sig om och vara social, och så kommer hon inte på nåt annat att göra än att bjuda på mat, så hon gör det hela tiden” Om det stämmer eller inte får någon annan bedöma…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.