Fixade drivrutiner till graffekortet på nya lilla burken. Var glad och så för att det gick relativt smidigt. Men så försökte man ju spela film, och det gick ju såklart inte. Eller gick gjorde det ju, men nu funkar inte ljudet, för det skulle visst vara drivrutiner till det med. Men nu orkar jag inte, så jag tar det en helt annan dag. Ska kanske installera miranda… eller steam. Eller så går jag och lägger mig, för jag ska faktiskt till skolan tidigt imorrn!

Ville ju egentligen ringa Micke och surra lite, men han hade ont i huvudet förut, och jag vill ju inte vara anledning till att det inte går över. Annars var jag helt snurrig på flygplatsen och höll på att vandra iväg alldeles för långt utan att säga hejdå. I min hjärna kunde Micke följa med hela vägen till flygplanet, men så fungerar det ju inte irl. Min hjärna har lite egna saker för sig. *känna efter* åh, vad kär jag är! =) Det är så härligt!