Propaganda

Sitter i telefonkö till 3. Har tappat bort fakturan och på påminnelsen står inte ocr-numret. De har musik och propaganda som bakgrundsmusik. Kul kul. Ljuger gör de oxå. ”det är gratis att surfa på mobilen inom sverige” Varför får jag då betala för det? De ”bjuder kunderna på gratis musik i sommar” oxå. Undrar vad det innebär kostnadsmässigt för kunden… Näe, det blir baygroove istället! 😉

Jaha, nu blev jag uppmanad att köpa en tillägstjänst så att jag kan busringa till släkt som jag eventuellt har i ett annat land i europa. Kanske var det en ordvits, jag fattade inte riktigt, jag skriver ju samtidigt.

Flattr this!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.