Här är en protestlista som jag INTE skrivit på. Det beror på att Jag tycker att människorna borde kunna transportera sig i grupp så mycket som möjligt. Men då tycker jag inte det ska svida så i plånboken att göra det! 20 kronor för att åka ner på stan (eller hem igen) är lite saftigt, tycker jag. Nu kostar ju parkeringen på skolan så mycket, men jag undrar om man inte klarar att köpa bensin till och från skolan på resterande 20 kronor? Desutom finns det ingen buss som går från mig till skolan. Man måste åka till centrum och byta buss. När man är färdig med att åka buss hade det gått fortare att gå. Så om det kostar lika mycket så väljer jag bilen! Någonstans där finns det ett fel…

Men såklart förstår jag att det finns de som inte har något annat val än att ta bilen. Dem tyckte jag så klart synd om. Så jag mailade Per Nuder, eftersom de föreslog det på den förstnämnda sidan, och föreslog bidrag till dem som behöver bilen i situationer som jobb och annat man faktiskt VILL att människor ska utöva. Man ska inte hindras av att det inte finns transportmedel! Eller ska vi införa häst och vagn igen? Köra folk med droska till och från jobbet… Det vore ganska romantiskt tycker jag. Praktiskt vet jag dock inte. =)