Ja, det var som jag trodde. Skulle deklarerat igårkväll, men katten hade ställt till det lite, och när jag väl klarat av det var jag inte sugen på att nosa runt i några gamla aktiepapper och böka till siffror så att skatteverket kan ge mig pengar tillbaka på skatten. Så jag tänkte att jag gör det idag ist. Men då har de såklart mufflat till internet-tjänsten (jag är ju en dag försenad nu), så att den inte fungerar längre. Så det blir till att böka till det på papper. Bläää… jag skriver alltid fel och så på papper. Och så gillar jag inte papperskvaliteten på K4. Den är av sånt där luddigt papper som jag verkligen avskydde i skolan. Ni vet sånt som smular sönder sig om man suddar (och det blir jag alltid tvungen till), och så blir det sådär otrevligt ludd överallt och det som är tryckt på pappret försvinner också.

gnäll gnäll… Ska nog skaffa mig frukost och kaffe nu. Min mage har vant sig vid ordentlig frukost hemma hos Micke, men den får nöja sig med vad jag råkar ha hemma nu. Handlade på hemvägen, så jag visste inte vad jag hade här.

Sen ska jag gå och köpa en lämplig tråd. Jag har fått en idé till mönster på ett kompisband (sånt där band knutet av virkgarn) jag vill knyta. Nyfiken på om jag klarar av det… =)

edit: eller så måste man installera java om man vill använda det. =P