Dygnsrytmer som inte passar ihop

Snart ska jag köra upp Micke ur sängen och tvinga i honom lite frukost! =) Han är lite trött, för han satt uppe hela natten och programmerade. Medan jag sov, för då var jag trött. Tokigt det kan bli… Min bok blir väldigt utläst på det här sättet. Det är ju bra, men jag vill ju umgås ju! Men jag förstår precis hur det känns när man är inne i ett väldigt intressant progg-projekt, och man hamnar i flow hela tiden. Då vill man hålla på hela tiden, aldrig sluta…

Flattr this!

4 reaktioner till “Dygnsrytmer som inte passar ihop”

  1. öh. Som jag har märkt iaf så e han så hela tiden. Dvs kan aldrig sova när andra gör det 😛

    Som när vi har minihack.. vid 3-4 går ja o sover o han fortsätter.. går väl o lägger sig när jag vaknar eller nå.

  2. Betyder det att han kommer att sova när jag är vaken på de lan vi åker på tillsammans, eller kommer han att ha samma dygnsrytm som mig då? Jag brukar nämligen alltid lyckas hamna i otakt på VLF-lanen…

  3. han kommer vara vaken 2 dagar, eller så, eller gå o sova när du kliver upp (dvs om du vaknar 12-15 så sitter han vaken o går o sover sen när man börjar komma igång.. om han alls sover)

  4. Jag brukar vakna vid 6 på morgonen, för jag brukar alltid jobba förmiddag under veckan innan (av nån skum anledning)… Således är 6 på morgonen sovmorgon för mig, men ingen annan är vaken… Sen när alla börjar komma upp har jag hunnit bli trött igen och går och sover. Illa…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.