Umeå idag!

Idag far jag till Umeå… hoppas jag. Annars fastnar jag på Arlanda idag. Jag tycker nämligen det känns oroligt att hinna med det flyg som går kl 15.05, och sen är det inte många platser på flygen (enligt sas hemsida) förrän mitt i natten. Men med lite tur och smidighet så går det väl! Har en lång bok att läsa ifall att. Jag längtar…

Andra natten jag sov med datorn avstängd… Det blir väl lättare när Jerry plockar dän sin serverburk, för den surrar rätt bra därborta i vardagsrummet. Och om jag stänger dörren vill Åzkar in, och det får han. Myskissen! Han bråkar inte alls mycket med håret längre. Kanske för att jag aldrig låter honom. Men han försöker ibland. Det var svårt att somna dock. Och när man väl kommit till punkten då man mår illa för att man är trött, då är det inte lätt inte! Det smög sig på mig medan jag läste…

Jaja, nu ska jag gå till skolan och skriva fina VB-program som inte gör nåt vettigt. Structer idag. Stännande värre! =)

Flattr this!

4 reaktioner till “Umeå idag!”

  1. Oh.. förstår hur du känner det med ljud. Jag är dock lite eljest, är det minsta lilla ljudet (dator osv) så kan ja fan inte sova.

    spenderade en natt för några år sen att leta efter ett tjutande, när jag sen märkte att det var elagget till min dator så blev jag galen.

    Så det blev o dra ut strömmen helt varje natt.. *suck*

    Brummande transformatorer är det värsta dock.

  2. Nej, gammaldags kylskåp i rummet bredvid. Alltså, såna där som puttrar i en minut, och sedan blir de tysta i en minut, och sedan bubblar de i en minut, och så TOKSURRAR de i en minut. Och sedan börjar det om igen. Hela natten. Varje natt. Det är det värsta, för det ljudet kan man aldrig stänga av…

  3. Japp, oregelbundna ljud måste ju vara de värsta. Men inte bryr jag mig efter jag somnat, då brukar jag sova på tills det blir morgon. Det kan vara svårt att somna ibland, bara.

  4. Påminner mig om ett avsnitt med Red Dwarf då någon måste sova bredvid en massa rör som knarrar och gormar, och denne någon (tror det var Kochanski) blir tokig på att de inte knorrar i takt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.