Idag far jag till Umeå… hoppas jag. Annars fastnar jag på Arlanda idag. Jag tycker nämligen det känns oroligt att hinna med det flyg som går kl 15.05, och sen är det inte många platser på flygen (enligt sas hemsida) förrän mitt i natten. Men med lite tur och smidighet så går det väl! Har en lång bok att läsa ifall att. Jag längtar…

Andra natten jag sov med datorn avstängd… Det blir väl lättare när Jerry plockar dän sin serverburk, för den surrar rätt bra därborta i vardagsrummet. Och om jag stänger dörren vill Åzkar in, och det får han. Myskissen! Han bråkar inte alls mycket med håret längre. Kanske för att jag aldrig låter honom. Men han försöker ibland. Det var svårt att somna dock. Och när man väl kommit till punkten då man mår illa för att man är trött, då är det inte lätt inte! Det smög sig på mig medan jag läste…

Jaja, nu ska jag gå till skolan och skriva fina VB-program som inte gör nåt vettigt. Structer idag. Stännande värre! =)