Har fått en låt med Vacuum på hjärnan. Hade på min gamla skiva med dem när jag städade häromsistens. Den var fortfarande sååå bra! Och så får det mig såklart att tänka på min och Ericas resa till Göteborg, där vi av en händelse fick se dem på Liseberg.

Under den resan definierade jag min religion. Den som var logisk då, men som numera bara är det inuti mitt huvud. Såfort jag ska förklara blir det ologiskt. Menmen… Den går iaf ut på att allt är energi (duh), och därför är nästan allt som verkar ologiskt möjligt. Nu snackar jag liv efter döden och tankeöverföring. Såna prylar. Var tvungen att tro på det då. Annars hade jag dött. Nu vet jag inte vad jag tror längre.

Förresten är min skiva med Vacuum på (alltså typ… den är ju inte tom! hihi) lite speciell. Eftersom jag var så snabb med att fatta att jag ville ha den hann jag köpa ett av de exemplar med en extra film eller vad man ska kalla det runt häftet som utgör framsidan. De kom på att det var för dyrt och slutade sätta på den där filmen efter ett visst antal skivor. Och jag har en av dem! Tralala… Vad nu det spelar för roll.