Vad jag fryser! Haha! Höjde temperaturen på elementet här. Snart kanske det blir varmt… =) Det är ju liiite kallt ute också. Höll på att frysa ihjäl imorse. Och inte var det varmt på tåget ens. Skolan kändes varm när jag kom. Och vi brukar alltid sitta i kafeterian och frysa. Så det betyder alltså att det var ännu kallare överallt annars, för jag vägrar tro på att de höjt temperaturen här.

Jag åkte hit alldeles för tidigt, märkte jag. Men det gjorde iofs att jag kunde sno åt mig min favvoplats. En dator i ett alldeles eget litet rum. Får nästan dåligt samvete. Jag gör ju inget vettigt. Men det är lugnt och skönt och ljudisolerat här, så man kan lyssna på musik hur mycket man vill (Digitally imported). Kanske ska tuna in P3? det är ju typ lunch nu. Synd att det finns ett fönster in hit, annars skulle jag se lite mer avslappnad ut. =)