Jag tror jag behöver en strategi. Jag letar och letar, men jag hittar ju ingenting! Om man upptäcker att man stått still i fyra år, då är det något som behövs. En strategi, kanske. För det är hur jag löser alla problem. Men just nu kan jag inte komma på hur jag ska lägga upp det hela. Jag måste ju hitta någonting. Typ migsjälv. Jag måste utvecklas och komma vidare. Men jag vet egentligen inte vad jag letar efter. Jag vet ju vad jag till slut alltid letar efter istället. För att det ger en del av det jag söker. Men det fungerar ju inte! Gah!

Jag är totalförvirrad just nu. Vet inte hur jag ska leta, och det beror på att jag inte vet vad jag letar efter. Det vet jag iaf. Så nu behöver jag en strategi för att ta reda på vad 17 det är jag letar efter? Om någon vet kan ni väl berätta? För det kan va så att jag egentligen vet, men att jag inte fattar nånting nu, eftersom jag är så trött.