Kallt samhälle

Daniel är förbannad över att vi lever i ett kallt samhälle där ingen bryr sig om andra. Jag kan förstå honom. Vi lever i en tid då det finns människor som säger åt andra människor att de är störda för att de bryr sig för mycket om andra.

Iofs, nu vet jag ju inget om det där sista, men det skulle ju faktiskt kunna vara så att man måste vara psykiskt störd på så sätt att man stänger av sina känslor för andra för att klara av att leva i det här samhället.

Isf har man valet mellan att vara störd eller anses som det. Då är jag nog hellre störd. Skitsamma. Jag tror det skulle vara en bättre värld om alla brydde sig lite mer.

Flattr this!

En kommentar till “Kallt samhälle”

  1. Moder Teresa-fenomenet. Det finns många som bryr sig bara om andra. Det är en sjukdom. Att bry sig bara om sig själv är också en sjukdom. Man bör ligga mittemellan. De flesta som svär över att människor inte bryr sig tillräckligt mycket om varandra är oftast sådana som är för osäkra för att ens försöka göra något åt det. That´s a shame.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.