försändelse

Paket? Nu då?

Liksom Tony har jag lite svårt för att vänta på paket. De kommer ju aldrig!

Mitt är i alla fall skickat och har sorterats på terminalen i Stockholm. Jag som blev utbildad i ”brevets väg” för hundra år sen tycker mig minnas att då är nästa steg att skicka paketet till terminalen i Västerås, från uppsamlingscentral till spridning. Sedan ska den hem till mig, eller snarare till rätt postombud där jag kan hämta ut det.

Gah, vad många steg !

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

En reaktion till “Paket? Nu då?”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera