försändelse

Paket? Nu då?

Liksom Tony har jag lite svårt för att vänta på paket. De kommer ju aldrig!

Mitt är i alla fall skickat och har sorterats på terminalen i Stockholm. Jag som blev utbildad i ”brevets väg” för hundra år sen tycker mig minnas att då är nästa steg att skicka paketet till terminalen i Västerås, från uppsamlingscentral till spridning. Sedan ska den hem till mig, eller snarare till rätt postombud där jag kan hämta ut det.

Gah, vad många steg !

En reaktion till “Paket? Nu då?”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>