Sanna behövde någon igår, och eftersom jag satt hemma och tyckte synd om migsjälv tyckte jag att man kunde göra tedrickandet till en lagsport.

Virka kan man också göra tillsammans, och eftersom Sanna hade med sig sina mormorsrutor, så smufflade jag fram min gamla monsterruta. Den blir aldrig klar, den. Men det är extremt mysigt att virka på den ibland eftersom den är lika brokig som jag och liksom inte har några krav utom stolpe-stolpe-stolpe-luftmaska-luftmaska-upprepa-upprepa. Länge. Det är smått hypnotiskt och antagligen ganska bra terapi.

När vi satt där började Larsa göra sig påmind i sms och ville komma över. Jag skulle ju ta det lugnt och vara för mig själv, som vanligt, fast ännu mer nu. Så jag var rätt skeptisk. Men Sanna var ju redan där, och jag tyckte att en till blir väl bara mysigare. Han undrade var man kan köpa Dominion här i krokarna, så jag sa att om han köpte expansioner fick han komma hit, och kanske annars också…

Det gjorde han. Men jag och Sanna fick plötsligt behov av att hänga upp min kära delfin-tavla, och för det behövdes en ram. Då får man ta en sväng till Ikea. Sanna kan alla genvägar genom Ikea så att vi var nog där max 20 minuter. Sedan åt vi korv.

När vi kom hem igen kunde jag hänga upp tavlor! Jo, för min mammas lilla målning fick sig också en ram så att den slipper stå lutad mot väggen längre. Den har gjort sig ganska bra där, men det här blev ju hur fint som helst!

imageSenare dök både Jonas (som jag hade lovat sovplats sedan innan) och Larsa upp så att vi kunde spela två omgångar Dominion Intrigue. Sedan var jag heelt slut, trots att Sanna fick laga all mat eftersom jag inte orkade. Men väldigt bra kväll blev det, och jag spelade en massa Lady Gaga för alla så att öronen kunde ha blödit om det inte hade varit så bra musik… =)