Crap

Helgen har varit skitbra med en massa vÀnner, fest, gos och mys. Men nu Àr det söndag och det jobbiga gör sig pÄmint.

För imorgon mÄste jag tillbaka till platsen dÀr jag mÄdde sÄ dÄligt förra veckan. Jag mÄste utsÀtta mig för risken att fÄ Ànnu mer av mitt sjÀlvförtroende trampat pÄ och risken att göra fel. Det gör mig orolig och ger mig Ängest.

Jag borde ha sökt mer jobb efter att chefen sa till mig att ta certifieringen hos .se för att det ser bra ut pÄ ett cv, och för att jag ska kunna se tillbaka pÄ tiden jag jobbade pÄ hÀr som att jag lÀrde mig en hel del i alla fall.

Jag blev ju rĂ€tt arg av det, Ă€ven om chefen menade att han tyckte att jag var överkvalificerad, men inte tillrĂ€ckligt arg, tydligen. Det Ă€r ju rĂ€tt uppenbart att jag stannat för lĂ€nge pĂ„ samma tjĂ€nst och att chefen börjar fĂ„ nog nu. Möjligen mĂ€rks det att jag Ă€r uttrĂ„kad och inte hanterar stressen sĂ„ bra som jag borde nĂ€r jag försöker svara pĂ„ mail samtidigt som telefonen ringer och kollegor frĂ„gar om hjĂ€lp. Jag vet att jag Ă€r bra pĂ„ det jag gör, men det rĂ€cker ju inte om chefen helst inte vill ha mig dĂ€r…

Jag vet inte om det Ă€r sant, men det Ă€r sĂ„ det kĂ€nns just nu, och det kĂ€nns inget bra. Jag brottas med tanken att vara sjuk imorgon eftersom jag inte vet om jag kommer klara av att prata i telefon. Men det Ă€r inte jag att vara hemma om jag inte hindras fysiskt frĂ„n att gĂ„…

Vi fÄr vÀl se vad som hÀnder efter vikariatet pÄ registry, de kanske inte vill ha tillbaka mig till support dÄ, och möjligen finns det andra försörjningsmöjligheter.

Det Àr lite som ett förhÄllande dÀr man kÀnner att den andra vill göra slut. I dÄliga förhÄllanden ska man komma ihÄg att man inte Àr sÄ beroende av den andra som man inbillar sig. Det löser sig alltid. Det har det ju alltid gjort förut, och jag Àr ju Supervidde!

HÀr Àr nÄgon annans crap:

image

Etiketter:

Kommentarer

  • Blogg: Crap http://t.co/uPCASL7 #crap #depression #jobb

  • Jag och du har ju haft vĂ„ra duster genom Ă„ren, men jag har Ă€ndĂ„ alltid beundrat dig för mĂ„nga av dina egenskaper Ă€ven nĂ€r vi varit osams. Du har rĂ€tt, du ÄR supervidde. Du klarar dig alltid pĂ„ nĂ„t vis och du Ă€r enormt intelligent och grym pĂ„ alla möjliga saker. För att inte tala om otroligt charmig, glad och trevlig. Jag och du har faktiskt varit igenom liknande situationer som du beskriver nu, du klarade dom dĂ„, jag Ă€r fullkomligt övertygad om att du klarar det igen. Kör hĂ„rt! Glöm inte bort att du Ă€r vĂ€rdefull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.