trött modell

Uppgivna kläder, nån?

Jag kommer aldrig förstå det där. Är det en parodi? Är det meningen att det ska vara sexigt? Eller är det något jag helt missar? Kläderna igen, antagligen. Såna där kläder syns ju inte när jag tittar på dem.

Bilden till vänster är alltså en bild på reklam som dök upp på en blogg jag hamnade på. Jag får ju erkänna att jag klickade på den för att se om resten av modellerna var lika uppgivna. det var de inte. Det var fina kläder också.

Kademmit, nu har de fått mig att klicka på reklamen, blogga om det och länka! Oh, the horror! Det var nog det som var poängen.

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

En reaktion till “Uppgivna kläder, nån?”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera