Stresshantering

Idag har jag varit hemma frÄn jobbet eftersom min mage protesterade för mycket igÄr och inatt. Och idag med.

Först sov jag halva dagen. Sedan tog jag mig upp för att spela lite sims. Men dÄ kom det ett mail som fick mina stressnivÄer att nÄ oanade höjder. Maktlöshet. Eller rÄdvillhet. Inte vet jag. Jag fick gÄ och lÀgga mig igen. Eftersom jag gnÀllde pÄ twitter hörde snÀlla mÀnniskor av sig. NÀr telefonen ringde för fjÀrde gÄngen började jag kÀnna att jag inte riktigt fick tid att följa alla goda rÄd. Stress igen.

Jag tror inte felet ligger utanför mig. Det beror inte pÄ att barnen Àr högljudda eller att grannarna halvt river huset samtidigt som jag försöker förstÄ vad person nummer fyra egentligen vill.

Det Àr mer jag som inte kan hantera att mÄnga saker hÀnder samtidigt och att jag borde göra saker för att jag tagit pÄ mig dem.

Det kanske finns nĂ„n kurs jag kan gĂ„ istĂ€llet för att skapa kaotiska liv Ă„t mina stackars simmar och pĂ„peka att de inte heller klarar av allting… Ja, för det Ă€r det jag gör nĂ€r jag blir sĂ„hĂ€r handlingsförlamad som jag blir nĂ€r det blir för mycket.

NĂ€mnde jag att jag inte drack nĂ„got kaffe idag? För magens skull. Det var nog bra, men det hjĂ€lper ju inte om man ska hĂ„lla sig lugn samtidigt som man har jordens abstinens…

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.