Idag har jag varit hemma från jobbet eftersom min mage protesterade för mycket igår och inatt. Och idag med.

Först sov jag halva dagen. Sedan tog jag mig upp för att spela lite sims. Men då kom det ett mail som fick mina stressnivåer att nå oanade höjder. Maktlöshet. Eller rådvillhet. Inte vet jag. Jag fick gå och lägga mig igen. Eftersom jag gnällde på twitter hörde snälla människor av sig. När telefonen ringde för fjärde gången började jag känna att jag inte riktigt fick tid att följa alla goda råd. Stress igen.

Jag tror inte felet ligger utanför mig. Det beror inte på att barnen är högljudda eller att grannarna halvt river huset samtidigt som jag försöker förstå vad person nummer fyra egentligen vill.

Det är mer jag som inte kan hantera att många saker händer samtidigt och att jag borde göra saker för att jag tagit på mig dem.

Det kanske finns nån kurs jag kan gå istället för att skapa kaotiska liv åt mina stackars simmar och påpeka att de inte heller klarar av allting… Ja, för det är det jag gör när jag blir såhär handlingsförlamad som jag blir när det blir för mycket.

Nämnde jag att jag inte drack något kaffe idag? För magens skull. Det var nog bra, men det hjälper ju inte om man ska hålla sig lugn samtidigt som man har jordens abstinens…