Trögt

Det var ju meningen att jag skulle skriva en massa den här helgen, men så kom pojkvännen över, och sedan var det ju porrparty hos Kirsi. Sedan var jag oinspirerad och seg hela dagen igår.

Det händer ingenting som intresserar mig i historien nu. Folk har åkt ut för att fiska. Det är jättetråkigt. Antar att det bara är att fortsätta skriva och vänta på att det blir spännande igen. Fast det är ju meningen att historien ska komma till någon form av brytpunkt snart så att man kan säga ”slut på del ett”. Jag vet inte jag. Vi får se.

Flattr this!

3 reaktioner på ”Trögt”

 1. Pingback: Johanna Julén
 2. Jag kan relatera! Pojkvänner har verkligen en tendens att verka distraherande på skrivandet. 🙂 Här behövde pojkvännen bara vara borta en dag för att jag skulle klämma ur mig 5000 ord, vilket jag inte varit ens i närheten av på hela månaden.
  Men du kommer igen! Ibland behöver man få vila lite, bara inte så mycket att man tappar greppet om sin historia. Heja!

 3. Ja, jag var ju tvungen att dra mig undan på fredagen för att öht komma upp i mina ord. Tur att männen hade varandra att leka med då… =)

  Jo, jag tänker att jag skriver ordkvoten varje dag även om det inte känns kul så att det blir gjort. Men den hade ju varit skönt att få en liten buffer igår när jag inte gjorde något annat.

  Det var lite för mycket Castle på tv:n för det också. Tänker sitta kvar efter jobbet idag och gneta igenom mina ord så man slipper bli distraherad. =P

  Tack för att du hejar hela vägen! =D Du är sjukt duktig som skriver 5000 ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *