Vulkan

Inte lätt när det är svårt

Ojdå, det är tydligen inte lätt att bo i Indonesien…

Utbrottet ska ha inträffat när tusentals människor återvände till området för att se över sina hem.

Det första utbrottet inträffade i tisdags och tvingade 50.000 att evakuera. Utbrottet har hittills dödat 38 i ett Indonesien som kämpar mot förödelsen efter den samtida tsunamin.

Känns som att allt försöker inträffa på en gång. Och här gick jag och gnällde över att översvämning av min lägenhet sammanföll med valrörelse och annat grejs. Man kanske borde sätta saker i perspektiv litegrann…

Publicerat av

Vidde

Vidde har varit styrelseledamot för Piratpartiet och tycker att när folk delar med sig av saker så är det någonting bra som sker. Vidde är utvecklare på ett stort webbhotell och driver en webbyrå på fritiden. Idun föddes 2013-05-04 och gjorde Vidde till mamma. Ofattbart men sant!

En reaktion till “Inte lätt när det är svårt”

  1. Pingback: Johanna Julén

Kommentera