Helt slut

Nu har vi presenter till alla. Och nÀstan allt vi vill ge i present.

Jag ville köpa en enkel svart klÀnning ocksÄ, men det var helt omöjligt att hitta en, och nÀr man vÀl hittat en man ville ha sÄ var den antingen trasig (den enda i min storlek pÄ HM var det) eller sÄ kostade den 2000kr. Lite vÀl saftigt, bestÀmde jag.

Nu Àr jag helt utpumpad och Àr trött i fötterna. För jag bestÀmde mig för att bara ta med dom snygga skorna. Och dom blir man trött i fötterna av. Mest för att jag inte Àr van att gÄ i skor med klack pÄ. =P

Lite installation krĂ„nglar pĂ„ en hemsida… Det Ă€r vĂ€l för att jag missat nĂ„t. HĂ„ller bara pĂ„ med det nĂ€r jag fĂ„r tid över, och dĂ„ Ă€r jag ju sĂ„hĂ€r trött.

BlĂ€. Hoppas det löser sig innan jul… annars gĂ„r det bra Ă€ndĂ„. =)

Nu ska jag testa ladda upp ĂŒberuploader… Hoppas det funkar bra!

EDIT: Jag tÀnker inte alls följa alla de dÀr instruktionerna som handlar om grejer jag inte har koll pÄ nÀr jag Àr sÄhÀr trött! Fixar med lite annat ist.

Etiketter:

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Följande HTML-taggar och attribut Àr tillÄtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

.
.