Idag har jag virkat en liten kompis, handlat och gjort lax. Sen orkade jag inte mer fast jag hade ju planer på mer.

Men den där sociala tillställningen jag ojjade mig över förra veckan, den var igår och jag drack en välkomstdrink och en shot sake och en massa vatten så idag var jag typ död? Vet inte om jag är förkyld, men det känns ju konstigt.

Imorrn ska jag rida! Sista lektionen innan jul och vi ska ha WE som avslutning. Det ska bli kul att prova! Och få reda på mer vad det är egentligen 😂

På jobbfronten kan jag väl säga att det kommer bli mer frilans framöver. På’t igen, så att säga. Får se hur det går, men det blir kul! WordPress-utveckling kan jag ju nu. Har börjat nosa på C igen också, för… ❤️

Festvidde

Jag funderar på hur mycket konstvidde det ska bli också. Jag gillar att göra amigurumi med fluffig tråd (som den lilla svampen), kanske någon vill beställa sånt och välja färger osv?

Jag får se, det kan vara svårt att dela upp tiden, jag har en tendens att snöa in på någon enskild grej.