Jag har typ inte velat skriva nåt på nätet om det, för jag vill inte jinxa, eller nåt. Det känns så overkligt att jag får känslan att det ska vara ett skämt eller något som uppdagas om jag nämner det.

Men, jag har alltså hittat en arbetsplats jag vill jobba på och som vill ha mig där! Och jag börjar på måndag. Jag tror det kommer bli riktigt bra, och att jag kommer trivas förträffligt. Men jag är också väldigt nervös och orolig. Fast jag tror det är på ett bra sätt. Förväntansfull!

Idag har jag kokat marmelad med citron och ingefära. Den blev jättestark, men jag tror jag gillar den. Får se vad jag tycker om den när den är kall! 😀

Jag håller på att sticka en blå tröja av allt blått garn jag samlat på mig under alla år. Eller ja, mycket av det i alla fall. Hoppas den blir för stor snart, för jag behöver verkligen gå ner i vikt. Igen. Eller fortfarande.

Så det är därför jag bestämde mig för att lägga till “10kMondays” som nyårslöfte. För jag rör ju redan på mig varje onsdag när jag följer Idun till stallet. Så om jag går 10000 steg på måndagen så hinner jag vila på tisdagen och förhoppningsvis är jag sugen på en promenad på fredagen också. Men det är måndagen som är viktig. För att den är tidigare i veckan. Den bästa träningen är den som blir av osv.