Instagram
Det finns olika sorters selfies. De där man vill ha lite bekräftelse för att man känner sig snygg, och så alla de andra. När folk lägger ut såna som helt uppenbart är "är jag snygg?" så vet jag inte riktigt vad man ska göra. Såklart man vill bekräfta personen och ge den pepp och så, men samtidigt är det ju viktigt att människor känner att de inte måste vara snygga för att bli sedda och bekräftade. Så ska man bara ignorera, eller ge beröm för något helt annat? Idk, jag är lite för trött för att tänka ordentligt.Jag gjorde en sak som jag behövde mod för idag. Och den kanske var liten för alla andra men för mig så var det småjobbigt. Men jag gjorde det ändå.En halvtimme senare hände en sak som gjorde mig arg på min chef och han var inte där så jag kunde inte prata med honom om det, fast jag gick till hans rum (krävde också lite mod, och ilska)Sen var det jämställdhetspizza där vi pratade om tunga saker och hade ett hätskt samtal i slutet där jag var tvungen att säga ifrån flera gånger, mod igen. Och ilska.Så nu orkar jag nog inte så mycket imorgon…