Instagram
Blockade just @mansbebisar för det är typ oundvikligt. Jag blir alltid osams med såna konton. Det finns SJUKT många idioter till män där ute, och det finns patriarkala strukturer i samhället. Det kontot är jättebra på att visa upp det för den som tvivlar. Problemet är att man inte får uttrycka att det finns män som tex kan leta efter saker också. Även om det bara är en på miljonen. Man måste hålla tyst med att lyfta att det finns män som försöker i alla fall i vissa aspekter, eller som börjar ta ansvar när kvinnan inte kan på länge. Då bryter man mot "två regler samtidigt". För att man ser att världen är inte svart och vit, och definitivt inte nattsvart. Jag klarar inte av sånt, så nu blockar jag. Jag har en karl som är bättre än mig på att veta vart allt är. De finns därute. Du behöver inte stå ut med mindre. Faktiskt.