Instagram
Jag har blandade känslor om utlänningen av mitt paket igår. Det levererades till Willys på erikslund. Typ en kilometer längre bort än postcentralen, men det var ju öppet till 21, så mer tillgängligt? Man måste ju ändå ta bilen för att hämta paket om man inte vill vänta till helgen och spendera en halv dag med att åka buss (funkar inte i mitt liv). Det var typ 10 pers före och en (1) personalperson som ensam tog hand om alla. De hade antagligen rast, men det kändes ändå lite irriterande när tre anställda lojt vandrade förbi till synes utan att ens fundera på att hjälpa till med kön.Sätter mig ner och väntar. När mannen före mig hanterats trycks inte mitt nummer fram. Personalpersonen bakom disken börjar fylla på plastskedar till korvarna. Det är väl ok. Man måste ju hinna med de grejerna nån gång, antar jag,men jag mådde dåligt och hade önskat att bli servad på en gång.Efter ett par minuter kommer det fram en man till disken utan nummerlapp. Då avbryter personen plötsligt allt för att hjälpa honom. Så jag stiger fram och försöker låta försynt men antagligen lät jag exakt lika irriterad som jag var och säger "jaha, om man kan gå fram utan nummerlapp vill jag också göra det!" "oj, förlåt jag trodde han var ensam!" får jag till svar. Va? Jag var ensam där ju?Jag visar fram min elektroniska streckkod och får den scannad. Kommer på att jag kan ju godkänna med bankid och gör så. Medan appen "tänker" ombeds jag då om ett nummer.Jag säger att nu måste vi vänta lite och visar appen som har en sån snurra på skärmen. "du hade inget nummer?" igen, vi måste vänta i några sekunder! Jag väntade ju skitlänge på DIG! Det sista tänker jag bara.Appen blir klar och jag tittar efter ett nummer. Hittar inget. Ombeds visa leg. Krånglar fram det.Får till sist mitt paket. Tänker att det här var jobbigt, jag går in och köper en liten påse chips när jag ändå är här.Kommer till kassan. Aplång kö. En (1) kassa öppen. Jag lägger ifrån mig chipsen och åker hem.Antar att de är nya på det här med post, men skönt att det var öppet?