Som ni nog sett så har jag har satt upp en webbshop för de där fina grejerna jag gör. Det är inte mycket där än, men jag jobbar på att lägga till färdiga saker.

Jag har INGEN ANING om vad de kan vara värda, så jag gör någon form av bedömning av hur lång tid det tog att göra varje grej och hur bra den blev. Och i vissa fall får jag tänka efter vad pärlor, lera och allt jag använt kostar att köpa, som underbara Yvonne Williams säger i sin video:

Men egentligen är nog arbetstiden “dyrast”.

Egentligen kostar ju tid ingenting, men om man tänker sig att man skulle göra smycken och saker på heltid och att man behöver äta ungefär varje månad, då blir det viktigt att tänka på arbetstiden eftersom den är begränsad.

Sedan är det ju inte säkert att någon vill betala en massa hundra bara för att jag suttit en hel dag och petat med ett halsband. Bara för att det tagit tid behöver det ju inte ha blivit bra, ju. Men, jag tänker lite att jag respekterar mig själv och vad jag tycker min tid är värt, och om det blir så att det inte går att sälja till det priset, då får jag ha kvar sakerna. Jag GILLAR ju allt jag gör och det är ärligt talat ganska svårt att bestämma sig för att sälja saker. Samtidigt behöver jag ju inte 470 halsband! 😀

Nästa utmaning är att förpacka saker fint om någon skulle ge sig på att köpa något av mig. Jag vill ju att det ska kännas lite fint att öppna paket som jag skickat. <3