Jag har järnbrist och lågt hb. Läkaren skrev ut järntabletter. Jag har ett huvud som känns som att någon kramar om hjärnan så jag inte kan tänka. Så jag är hemma från jobbet, för det är det enda jag gör där ju, tänker. Och skriver ner saker och pratar med människor.

Så nu är ju frågan hur man kommer ur det här. Kanske järntabletterna hjälper lite?

Husläkaren sa att jag behövde prata med företagshälsovården. Företagshälsan sa att jag behöver en sjukskrivning och att det behövde jag få av min husläkare. Husläkaren säger att eftersom det är jobbet som gjort mig sjuk så måste företagshälsovården sköta om sjukskrivningen.

Sambon föreslår att jag säger upp mig och slutar köpa en massa saker.

Jag vet inte vad jag ska göra, riktigt.

Bild på pärlor av cernitlera i en kartong

Jag gjorde pärlor av lera iaf