Instagram

Instagram
På min var det knappt nån sås och EN jalapeño-skiva. Det var iaf avokado på, men jag behövde hälla på ketchup salt och peppar…. Ketchup är gott, men hade ju kunnat ta en billigare burgare då. #recension #maxhamburgare

Flattr this!

2 reaktioner på ”Instagram”

    1. Det beror på hur man uppfattar det. Vi uppfattade det som att vi fått det vi beställt, och det är inte personalens fel om företaget beslutat om dåligt designade hamburgare. Förra gången de hade burgare med avokado blev sambon grymt besviken för att det var bild på skivor av avokado medan det var tärningar på burgaren. Knappast personalens fel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.