Instagram
Kolla den här senapsburken. Den blev helt oplanerat fylld. Med stearin. Så nu är den ett ljus. Jo, för helt plötsligt behövde jag lära mig nålbindning. Ett himlarns sug var det. Jag måste. Nu. Ingen nål hade jag, men det går väl att tälja av en blompinne. Ingen morakniv heller. Tog en liten kökskniv istället. Hittade heller inte vässaren, men det gick ändå. Första sprack, andra satte jag tejp på innan jag "borrade" hålet med kniven (första tryckte jag typ hål i, ingen bra idé, tydligen). Varför blev det ett ljus då? Jo, för nålen var lite fnasig och först tänkte jag stryka på nagellack, men så tänkte jag att doppa i stearin skulle vara bättre så jag smälte ljusstumpar, men sedan fick jag ju massa stearin över… #kreativitet #creative #mustcreate #måsteskapa #diycandles #nålbindning #needlebinding