Instagram
Sånt som händer! Jo, för det fanns semlor på jobbet, men jag glömde att fettisdagen var igår när jag jobbade hemma så jag vågade inte ta en semla efter lunchen ifall de var tänkta till fikat eller så. Plus att jag var för mätt iofs. Och sedan trodde jag att somliga skämtade när de pratade om att ge bort semlorna till de glada snickarna på våningen över. Eller iaf att det kanske skulle bli någon semla kvar. Och sedan fanns det noll och ingen semla klockan tre när jag skulle fika. Så när jag skulle gå hem så smet jag in på affären och köpte lite grejer lite fort (fast man inte får göra så) och sedan fick barnet hjälpa till att smula jäst. Och så gjorde jag PRECIS samma sak som med pepparkaksdegen. Jag läste inte hela receptet, så sedan stod jag där med 18 semmelbullar till två vuxna och ett barn. Så nu finns det fluffiga semmelbullar i frysen och några i brödkorgen och jag är trött på semlor för jag åt tre stycken. Just det, det finns MASSOR med mandelmassa också, för jag var sugen. #semmelbak