Instagram
Jag vet inte om vi någonsin varit så ostrukturerade kring pepparkakshuset! Vi har nu byggt ihop tre hus (varav ett är i Enköping, dekorerat av Saga), två torn, en häst och släde, en yoshi utan stöd, en enhörning utan stöd, en vakthund och ett GÄNG granar. Ica Maxi har formar för att stansa ut alla delar till hus och granar. Rekommenderas för den som vill bygga snabbt! Att använda silikonpip för sockerlagsklister däremot fungerar inte. Så fort man slutar klistra blir det tvärstopp i pipen. Så nu vet alla det. Och eftersom jag är den jag är blev det godis av sockret som blev över. Smaksätter man med drinkmix så smakar det i alla fall gott. Sätter man däremot i uppmjukade gelatinplattor i varm sockerlag med grön smaksättning ser det PRECIS ut som snor (och lika segt). Får se vad det beter sig som när det svalnat haha! #julmys