Imorse skulle jag redigera sims-video en liten stund innan jag gick till jobbet. Det är en serie som dragits med alla möjliga problem! När jag spelade in det här avsnittet slutade kameran plötsligt funka och när jag äntligen fått ordning på det så ramlade Idun ur sängen i sovrummet…

Imorse upptäckte jag att en massa material var osynkat. Suck. Bara att gå tillbaka och flytta runt ljud och bild så de stämmer med varandra! När jag så satt och lyssnade igenom så kom jag till den här biten:

Lyssna noga 6 sekunder in. Vrid upp volymen. Det är någon störning där, som elektricitet.

Jag klippte ut bara det och sänkte hastigheten till en tiondel:

Lite kusligt ljud, va?

Jag brukar inte höra sånt där. Jag brukar inte lyssna på sånt där, och om jag skulle höra något sånt skulle jag bara ignorera det. Imorgon kommer jag skriva här på bloggen om orsaken till att jag upttäckte det, klippte och sänkte hastigheten den här gången!

Förklaring? Jag har ingen. Kanske är det jättevanligt att sådana störningar uppstår och nu var jag bara öppen för att höra det. Jag har aldrig lagt märke till något sånt innan, men jag kanske som sagt bara inte brukar lyssna… Liksom vad är chansen att det skulle uppstå precis på den biten inspelad video som jag redigerade just i morse?