Instagram
NEJ! Folk fortsätter att ha fel på internet. Skärmdump från Facebook.JAG pratar bara om det för att några andra kvinnor gjorde det. Är jag diskvalificerad från diskussionen då? Väger mitt #MeToo inte in bland de andra och bidrar till att synliggöra vilket fantastiskt stort jävla problem vårt samhälle är fast jag inte tagit upp det på eget bevåg innan? Försvårar jag förändringen?Ni som känner mig vet att jag vägrar behandla människor olika efter kön eller hudfärg om jag kan hjälpa det, och jag blir skitförbannad när andra gör det, iaf när det inte finns anledning.Vet ni vad som försvårar förändringar? Jo, när vissa alltid ska börja tjafsa om vilkas röster som ska få höras i det gemensamma upproret mot det alla som öppnat käften vill förändra. När diskussionerna alltid övergår till nån himla metadiskussion om hur och med vem man får diskutera frågan. Istället för att fokusera på saker alla kan göra. (och ja, här inser jag ju att jag är en del av problemet när jag postar det här) Alltså jag är helt för att kvinnor och personer med olika identiteter ska få vara ifred och prata sinsemellan också. Så ingen missförstår. Men de diskussionerna sätter man ju i tex Facebook-grupper och så bjuder man bara in (tex genom att skriva i beskrivningen vilka gruppen är till för, den måste inte vara låst om man inte vill) de man vill ha där. När man vill ropa ut till hela samhället med en tagg på twitter, då kan man inte börja raljera om vems övergrepp det handlar om ifall man på riktigt vill ha ett slut på alla övergrepp.Jag för min del vill ha ett samhälle där alla respekterar varandra oavsett kön, hudfärg eller identitet. Kan vi prata om det bara, tack?