Instagram
Jag glömde äta en macka eller nåt innan jag for till vårdcentralen. Var helt snurrig när jag var där. Kuratorn gnällde igen på att jag inte dansar med honom. Han vet inte hur han ska hjälpa mig för att jag inte orkar känna efter så han får dra allt ur mig. Och ja, det stämmer att jag inte vill göra avslappningsövningar för när jag slappnar av så kommer all ångest och all ledsenhet fram. Så jag föredrar att sysselsätta min hjärna med spel och berättelser och hästar samt träning. Ut i skogen, lyssna på Harry Potter och fin musik. Då mår jag bra. Men samtidigt känner jag att jag svarar så gott jag kan på frågor. Jag vet inte vad han vill att jag pratar om utöver det han frågar om. Och ibland har han ställt en fråga och sedan ägnat sig så mycket åt att förklara vad han menar att jag liksom inte vet vad jag ska säga när han är klar utom att nicka. Jag känner mig helt uppgiven. Jag orkar inte träna på att vara bra på att prata med en kurator. Jag vill träna på att inte behöva vara bra på allting. Jaja, bilden föreställer smoothiesen som jag gjorde när jag kom hem. Grapefrukt, selleri, grönkål, ingefära, kanel och honung. Såg skitäcklig ut, smakade gott.