Instagram
Alltså jag fattade ju att läkarintyget inte skulle räcka, för det stod bara grejer i det som jag sagt. Inget om att jag grät och hade fysiska symptom (som jag läst i efterhand om). Jag har ju läst på internet att försäkringskassan vill att läkare skriver saker de kunnat observera i rummet. Ändå pajjade jag helt när jag öppnade brevet och läste svart på vitt att de vill se i undetsökningsrum saker som man visserligen kan se tecken på hos en människa, men som man ändå kan vara ganska säker på är sanna om man hör en gråtande patient motvilligt säga dem. Jaja, vi klarar oss väl utan de pengarna, men det gör också att jag inte kommer vilja vara hemma mer pga denna sjuka. Hemma utan betalning är man ju även om man säger upp sig, och då får man (kanske) A-kassa efter ett tag innan de skickar en till FAS 3. Jag har klarat av att utföra nytta på arbetsplatsen i flera år mående ungefär såhär (inte lika illa, but still) så jag kan säkert ett par år till. Återgår till att räkna år till pension igen då. #fkstress