Instagram
Jag har nästan bara ätit konstiga säkerhet (autocorrect. Det ska vara “saker”) idag. Hamburgare och tårta bland annat. Väldigt gott, men jag hanterar det verkligen inte psykiskt. Jag får ALLTID ångest när jag ätit fika med massa socker. Ändå gör jag det. För det är så gott.

Igår trodde jag att jag skulle orka vad som helst idag. Jag kände mig verkligen super efter den fina dagen. Helt slut, men det kändes som att en natts skön sömn skulle räcka för att klara vad som helst igen.

Idag började jag med promenad. Fast jag kände mig som stålmannen och ba’ jag kan nog springa lite! Och sedan tyckte jag att det var en bra idé att ta hela den vanliga rundan istället för bara halva. Men jag fick ont på smalbenen/skenbenen och kunde inte springa så mycket som jag orkade.

Bil till Järna och barnkalas. Den sedvanliga stressen över att inte komma iväg i tid. En timme och 10 minuter efter den tid jag sagt att jag ville vi skulle sikta på att åka. Jag var också seg. Satt på balkongen och mådde bra istället för att göra saker och sen blev det stressigt. Och hungrigt. Wopper på BK. Den kassa personalen (nej, det är inte ett misstag att skriva isär) var ineffektiva såpass att de bakom oss i kön gick över till Max istället innan vi ens fick beställa. Det var ett (1) sällskap före oss i kön. De hade redan beställt när vi kom. Jag hanterade stressen dåligt.

När vi kom fram var jag helt slut på alla sätt. Bara satte mig ner och var trött. Prata med folk var ganska ansträngande. Jag började tänka att det här är varför jag är sjukskriven. För att jag inte orkar. Innan vi åkte hem hade jag lyckats få ångest över att mina ben är sönder, att mitt huvud är sönder och tiden innan jag förväntas arbeta igen är begränsad (och jag har inte alls kommit så långt i stressboken som jag borde) att jag har fullt av “mycket på jobbet” att hantera när jag väl är tillbaka och att jag hade ångest (eh, ja. Att ha ångest ger ångest)…

Men nu är vi hemma och jag tror i alla fall att jag stängt av alla larm på mobilen. Jag får se om jag kommer utanför dörren imorgon.