Varför säger man så? Brukar inte kyrk-aktiviteter börja väldigt tidigt ibland? Typ som julotta och sådär.

I alla fall så är vi nu i Järna äntligen. Vi skulle ju åkt hit innan, men bilen startade inte och så har det varit förkylningar och allt.

Idun har tjatat om att få åka till farmors hus och frågat efter kusin Ernst. Så igår efter jobbet så packade vi in oss i bilen och körde till just Farmors Hus. Idun slocknade nästan omedelbart i bilen.

Idag vaknade Idun tidigt. Hon väckte mig kvart över sex! Alltså det här är alltså tjejen som inte går att få liv i på vardagsmornar och som aldrig går upp före åtta, oftast närmare nio-tio på helger. Hon är nog sådär exalterad som bara en fyraåring kan vara över att en ny dag med nya möjligheter startat.

Själv är jag inte lika exalterad om man säger så, men vi hade ju en termos med kaffe med oss, så jag sitter nu här och skriver blogg i en soffa med min kaffekopp. Ganska trevligt, juh.

Lite sådär morgontrött