Hela den här veckan, och antagligen en massa veckor innan har jag varit stressad på jobbet. Eller över jobbet, kanske. Vet inte, men jag har inte orkat väldigt mycket annat. Så om ni undrar varför jag inte hör av mig… 

Ha! Jag hör ju aldrig av mig till någon. Men i alla fall. Det finns vissa av er som jag faktiskt tänkt att jag vill ringa till, men varje tidpunkt har en massa annat, om än bara att jag velat ha lite tystnad mellan grejerna. Men ja, bara så ni vet, så tänker jag på er. 🙂 

Utöver jobb och familj och städning och diskning och tvättning så har jag alla mina spretiga intressen. 

Jag går till gymmet när jag orkar. Sist jag var där orkade jag ingenting, dock, så den här veckan har jag promenerat hem från jobbet 2 gånger istället. Det tar ungefär en timme, så det är lagom, tycker jag. 

Jag har ytterligare en stickning påbörjad. Hälften ungefär är gjort, sedan hann jag inte mer den helgen och sedan har jag inte plockat upp den igen. 

Jag har en kjol som inte riktigt är klar. Ska sy klart en vacker dag. 

Jag har förbättrat mymission.lwani.se en del också. Nu är den mer responsiv (mobilanpassad) än förut. Tabeller är onda och ska helst inte användas alls… 

Jag har startat upp YouTube-sims-serien igen med “bara” ett avsnitt i veckan. Jag spelade in lite imorse (första inspelningen på två veckor, tror jag) och Annika lyckades äntligen bli en ung vuxen! Får se vad jag gör av henne nu när utmaningen som jag höll på mer är klar. 

Jag har börjat bygga om viddewebb.se helt. Jag kommer skilja ut åtminstone order-sidan och startsidan från WordPress igen, så som jag har haft det tidigare. Det finns lite för många fällor att falla i när man kör kod genom WordPress på det sätt som jag gjort. Det finns säkert ett “rätt” sätt att göra det på, men för en sån som mig blir det nog lättare att skilja ut det istället. Dessutom kommer orderflödet göras om. Ja, man blir ganska inspirerad när man gjort det på jobbet, men jag har lite egna idéer som jag tänkte testa. 🙂 

Vidde Webb har förresten smygvägen bytt inriktning. Eftersom det är så svårt att förutse när jag har tid och energi att plöja ner massvis med kod i olika projekt, ska jag inrikta mig på att sälja enkla lösningar som kunder själv kan underhålla, och så tillhandahålla diverse tjänster på nätet som mission-sidan och maplan.se. Så man kan till exempel köpa färdiginstallerad blogg, sitebuilder eller webbutik, och sedan kan man själv utforma det som man vill ha det. Med alla lättanvända verktyg som finns nu känns det ändå helt rätt. 

Så, var det allt? Jag tror det är allt en människa hinner med på en fritid. 🙂