Igår kväll fick jag ett sms av Yosh: “Det snöar!”

Jag gick genast till Idun och sa att jag måste visa henne. Nä, vi hade inte tittat ut genom fönstret själva. Men nu tittade vi ut och när hon insåg vad det var blev hon jätteglad. “Det snönar, mamma! Vi måste ringa till pappa och vi kan säga till honom att det snönar!” Ja, så då ringde vi och berättade det.

Idag kom jag på att man kan göra snöflingor av papper med sax och sätta på fönstret. Och Kirsi hade skrivit på facebook att det är ingefära i pepparkakor och ingefära är bra för kroppen. Och mjölk… ja, jag läste inte så noga, men snöflingetillverkning, pepparkakor och mjölk kändes väldigt nyttigt för kroppen, faktiskt.

img_20161102_202657

För övrigt tränade jag på gymmet idag. Nya maskiner under vägledning av en kollega. Blir spännande och se hur mycket träningsvärk jag har imorrn och dagen efter… 🙂