Jag har just sträcklyssnat “De dödas röster” som är en podd-serie. En dokumentär-aktig grej om mordet på Jessica Lundh i Täby för 20 år sen. Den är sjukt bra om man gillar när saker kryper under skinnet på en och man börjar tvivla på vad som är möjligt egentligen. Mycket om vandringssägner som florerar på internet.
4d363ec4-c93b-4d92-a057-70d92432b704

Jag älskade den, men hur ska man kunna sova? Fortsätter lyssna på stället där huvudpersonen hör Jessicas röst och försöker höra vad hon säger. Vrider upp volymen. Hör inte riktigt. Hör du (avsnitt 7 vid 22:25 hör jag mest)?

Jag googlade efter diskussionstrådar, men förutom alla länkar till själva podden så hittade jag bara den här bloggen, som inte gav mig mer än jag redan visste.

Lyssna på den här om du inte har ett svagt hjärta eller psyke: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=4947&grupp=22825