Om man inte är allergisk mot nötter kan man äta det till lunch. Tillsammans med lite frukt och så som man köpt på affären. Allt jag köpte igår kostade 111 kronor varav det dyraste var en stor påse cashewnötter för typ 80 kronor. 

Jag har inte ens ätit upp hälften, och jag är proppmätt idag med. Hoppas det är fint väder alla dagar, så kommer jag billigt undan samt får grön- och ljusterapi mitt på dagen. Jag tror jag behöver sånt. 

Det är inget kött i min picknickpåse, men det får jag så väl i mig till kvällsmat. Jag tror inte man (människor) måste äta kött precis hela tiden. 

Även med detta mål till lunch som låter nyttigt får jag ändå i mig lite för många kalorier om man räknar. Jag har glömt att fortsätta räkna ordentligt och nu är det ju inte riktigt läge, lagom till semestern som börjar på fredag… 

Kanske tar tag i det igen senare. Får se!