Inatt drömde jag att jag gick en välbekant genväg genom en skog jag gått genom många gånger förut. Den finns bara i drömmarna. Det var mörkt, endast ljus från månen fanns och marken kryllade av nässelfjärilar och påfågelöga. På vägen såg jag två cirklar med nakna människor som utförde någon slags riter.

När jag vaknade mådde jag fortfarande dåligt. Jag har mått illa massor av dagar nu. Det började förrförra veckan, tror jag. Jag mådde illa efter gymmet, men det gick över. Sedan dess har det kommit varje gång jag ansträngt mig, men jag har tänkt att det varit tillfälligt. I torsdags skulle jag jobbat, men jag mådde så illa på morgonen att jag sa att jag skulle vara hemma med barnet som fortfarande är lite hängig efter febern. Yosh fick dock komma hem tidigt eftersom jag inte kunde någonting. Spydde bara en gång, dock.

Kanske har detta magkrångel jag har nu inget med det andra att göra, kanske är det samma. Jag vet inte.

Hoppas er midsommar var bättre!

image

Vi tog oss i alla fall till lekparken igår