Det går bra. Jag har kommit iväg ganska ofta. Två gånger i veckan hittills. Får se om det får räcka med en gång denna vecka, dock. För imorgon skulle jag kunna, men jag har så mycket träningsvärk från igår.

Varje gång känner jag när jag är klar att det var så snabbt avklarat att jag nästan vill fortsätta träna bara för att ha varit där längre. Så även igår fast jag var heeelt slut och svettig. Tur att jag bara gick och duschade då, faktiskt.

För nu kan jag knappt sätta mig ner för att musklerna som krävs för den rörelsen gör ont.

Jo, det där programmet jag fick är tydligen effektivt.

Idag cyklade jag till jobbet för att jag inte orkade gå fram och tillbaka till soprummet. Cyklar man så rullar man dit och sedan cyklar man vidare istället för att gå tillbaka hela vägen och gå till bussen. Så just då kändes det lättare. När jag skulle hem igen var det ju en annan femma…

Nu funderar jag bara på att om man ökar vikterna man kör med så att det alltid är lika jobbigt att köra, kommer man inte alltid ha träningsvärk då? Det är ju meningen att jag ska orka mera hemma, inte mindre?