Neej, alla snorar och hostar men ingen har feber och vi tar oss fram i vardagen. Både jag och Yosh kommer hem ganska sent när det inte är våra hämntningsdagar, för det är jobb eller så fixar man med något efter jobbet och handlar. I förrgår lagade jag torsk med äggsås eftersom jag verkligen var sugen på det. Igår var jag obeskrivligt trött hela kvällen. Så man hör inte av sig till någon, för det finns varken tid eller ork.

I onsdags var jag och träffade en personlig tränare som jag ska träffa två gånger till. Hon ska lära mig hur man går på gym och sedan ska jag må bättre när jag kan träna året runt, inte bara när jag tar mig ut och springer. Vilket bara händer på sommaren, efter att Yosh kommit hem, om det är fint väder och jag inte har slappat ihop helt. Nästan aldrig, med andra ord.

Vi har ju ett gym som ligger på den korta biten mellan jobbet och bussen. Nu är det slut på ursäkterna. 2016, the year of no excuses osv.

Och ja, man kan gå dit fast man inte mår helt bra. Man behöver ju inte springa ett maraton, utan tex kan man väl köra en kvart på crosstrainern och man behöver ju inte ta i jättemycket. Huvudsaken är att man gör någonting, tror jag!

Enligt en vän ska det vara hälsosamt att värma sig i en bastu också.