Jag ska äta nyttigt och träna.

Ja, det var bara det. Lite odefinierat sådär, men mer fibrer. Mer grönsaker. Mer rotfrukter. Mer vegetariskt. Ja, ni fattar. Mer nyttig mat, helt enkelt.

Köpte Pukka detox (örtte) av den anledningen trots att den innehåller fänkål och annat som luktar helvete i teskåpet nu. Jag drack en kopp, sedan bröt magsjukan ut. Ganska säker på att teet var oskyldigt. Ganska. Jag har inte vågat testa igen.

På grund av magsjukan har jag varit inomhus hela helgen och knappt ätit någonting.

Det börjar bra det här.

Jaja, det var bara en natt med spyor och kallsvett natten mellan fredag och lördag, så imorgon blir det jobb,för då har det gått 48 timmar.

Om man är sjuk på sin semester och sjukanmäler sig har man kvar semesterdagarna, har jag hört. Eftersom man tar sjukdagar istället. Detsamma gäller dessvärre inte helgdagar. Känner mig lite lurad på helgen här, haha. Sånt är livet. 🙂