Jag hade en plan. Jag skulle fixa golven, ta in julpyntet och sedan sätta upp det. Det är ju enkelt.

Bara det att vi vaknade klockan 6 av att det var näsblod och annat i sängen och man måste torka osv.

När jag hade somnat om och vaknat igen var klockan 9 och jag hade huvudvärk av felaktig sovställning och uteblivet kaffe. Det tog en stund att komma igång, helt enkelt.

För att göra en lång historia kort så tog det hela dagen att få rent golvet från träpärlor, virknålar, strumpor och allt annat man har på golvet när man är en barnfamilj, som damm och sånt.

När jag tillslut hade skurat och Yosh hade hängt tvätt och tvättat fönster gick vi till affären. Då var det redan mörkt ute, men det blir det ju mitt på dagen vintertid. Jag tycker vi borde ställa fram klockan så solen går ner lite senare.

Jag fick slut på hjärnkapacitet i affären och fick sätta mig på en stol utanför en stund. Felbedömning av kroppens signaler, typ.

Nu har vi i alla fall massa mat hemma, men när vi hade hämtat oss från promenaden och ätit middag var klockan redan kväll. Jag skulle bara lägga en beställning på bonprix lite snabbt och sedan var det natt helt plötsligt. Jag fattar inte.

Men imorgon då? Det är väl bara att ta upp pyntet nu!

Imorgon kommer min mor på besök också. Ska bli mysigt!

image

image

image

image

image

En sådan här är det ju tradition att ha!