Jag är hemma med Idun idag. Hon är helt hängig, men idag är hon iaf inte lika snorig och hostig som igår.

Jag startade ännu en mössa. Faktum är att den är klar och passar på mitt huvud. Jag får testköra den snart. Vi måste till affären och hämta ut Ipren som jag glömde hämta ut i lördags. Jag hoppas det inte är för sent, bara.

Jag gjorde en grej som jag inte brukar göra också; beställde stick-tillbehör på nätet. Två olika stora rundstickor och ett stick-etui. Det var plastigt och billigt, men det var det ENDA jag hittade på hela internet! Alltså, är det ingen som använder sticketuier längre? Hur förvarar ni era stickor, folkens?

Personligen ligger alla mina stickor antingen löst och skramlar tillsammans med garnnystanen, eller så sitter de fast i UFO:n. Jag borde göra klart något ufo efter promenaden. Det är bara det att jag snart får kroniska problem i händerna, känns det som. Är det farligt att sticka för mycket på en och samma gång?

Jag är ju liksom lite som jag är. Snöar in mig på saker… Bildligt alltså, den enda nederbörd jag har sett här är regn och så.

20151105_070105