Idag har jag skjutsat en typ svärmor till tåget och fikat på Espresso house. Idun tyckte det var bra fåtöljer men dynorna var visst onödiga enligt henne.

image

Pussgurkan

image

Såhär ser jag ut

image

Lunchbagel för 5 kronor mer än Subway-macka. Ena halvan

image

Vi handlade på hemvägen. Sedan var jag helt slut och inte frisk ännu, så det blev väldigt mycket Greys anatomy i soffan och så gjorde jag en mössa. Den vart också för liten. Jag skarvade med lite virkning. Får se om barnet kan acceptera den. Det är meningen att den ska vara rätt varm.

image

Kvällsmat: makaronipudding med korv i.
Idun fick mig att dansa till musik också. Tänk att man kan göra sånt fast man hela tiden vet att man kommer vara helt förstörd efter! Nåja.

Jag taggade bilden på mössan med #winteriscoming på Instagram. Om man menar en massa krig och elände så är det kanske sant, annars får vi väl se om det kommer någon snö i år.